Ръчно нарисувани картини

Ръчно нарисувани картини по поръчка изпипани до последен детайл. Подходящи спомени за ценителите на съвременното изкуство и офроуда. Всяка картина е рисувана от Ваша снимка върху професионална акварелна хартия, използвайки специално подбрани гами цветове за смайващи резултати. Готови ли сте да зарадвате Ваши близки приятели с такава качествена ръчна изработка?

Как да поръчате?

Изпратете ни следният имейл на адрес vashimura@abv.bg или позвънете на 0878 821 826.

1. Изпратете снимки на желаният от Вас автомобил с възможно най-високата резолюция, с която разполагате.

2. Изберете си подходящ размер за картината- А5, А4, А3 или А2 и отбележете дали искате да Ви я рамкираме (само за размер А5/А4/А3 рамката е безплатна). Цената* на картините са следните:

А5 50лв
А4 90лв
А3 160лв
А2 300лв


*Цена за един автомобил без фон. При повече автомобили, заден фон, надписи или човешки фигури, цената се оскъпява (ще Ви направим индивидуална оферта с всички възможни опции, след като получим снимка и разберем Вашите изисквания) Първоначално се изискват 50% от цената, а останалата част се доплаща с наложен платеж. Рамките варират между 10-50 лева в зависимост от размера.

3. Задайте ни срок! Всяка една картина отнема между 1 и 5 дни за изработка, които задължително ще се имат в предвид. Ако срокът е прекалено къс, ще Ви кажем до какви размери ще можете да поръчате (Ако искате да направите подарък от днес за утре, единственият Ви вариант е размер А5) Обичаме да доставяме картини няколко дни преди финалният срок за да бъдем уверени, че всичко ще бъде наред с Вашата поръчка, и че тя няма да закъснее за важната изненада!

4. Накрая напишете телефонен номер, две имена и адрес (най-удобно е най-близкият до Вас офис на Еконт или Спиди) за да можем да Ви го доставим.

Ако желаете, можем да ви държим в течение по време на процеса, за да сте наясно докъде сме стигнали и как изглежда Вашата нова картина!